BENGKEL KERETA DOUBLE S GARAGE PUNYA HAL

Ini bukan cerita nak burukkan sesiapa. Cakap banyak tak guna. Kalau yang tinggal area Shah Alam, please take note.




Bengkel kereta ni terletak di Seksyen 17, Shah Alam. Aku kenal dengan owner bengkel ni sekitar tahun 2015/2016 macam tu.

Fb owner dia Aris Ahmad atau biasanya orang panggil dengan gelaran SIONG.


...


Kisahnya.. 


Hari ni dari Bandar Puncak Alam aku straight ke bengkel ni. Nak repair power window dengan lock pintu sebelah belakang yang entah patah ke apa tak boleh nak bukak dah.

Memang aku dah biasa ke bengkel ni kalau nak repair kereta.

Sebelum ni bengkel terletak di Seksyen 15, Dataran Otomobil tapi dah setahun dia pindah kat area IKS Seksyen 17 ni.

Macam biasa, Siong settlekan hal kereta Proton Saga kesayangan aku dengan sangat-sangat memuaskan hati. Senang cerita, problem selesai, poket tak koyak!

Memang recommended untuk korang kalau nak try service dari Double S Garage ni. Dia akan advise mana yang perlu ganti baru atau yang boleh repair, dia akan tolong repair je supaya kita dapat jimat banyak-banyak.

Takdelah korang termasuk dalam jumlah statistik tipah tertipu 🤣

Sikit-sikit kena tukar baru je. Rabak poket oi!


Dan..


Rupanya sekarang ni ada PROMOSI PERIKSA KERETA PERCUMA 100% tanpa sebarang bayaran. Maklum sekarang ni PKPB, ada kereta yang dah kurang gerak jadi kadang tu ada je halnya.

Benda baik macam ni aku kena kongsi. Biar ramai orang tau!

Jangan biarkan terperuk lama kereta tu. Nak lagi senang, hantar je kat Siong, biar dia periksa benda-benda penting kat kereta korang tu sama ada perlu service atau tidak. Free of charge!

Kadang kita tak perasan. Jadi jangan ambil risiko. Benda pun free, kau tunggu apa lagi?



Ini pun dapat kita saling membantu zaman-zaman ekonomi kobit naintin menggila ni.. kan? Elakkan dari masalah kecil jadi besar koyaknya (dibaca: duit).

Macam mana nak ke sana?

Senang. Kau Waze atau guna Google Maps, search "Double S Garage".

InsyaAllah Siong akan tolong memudahkan apa juga urusan berkaitan hal kereta korang tu. Boleh juga call/whatsapp:


+60172453840


Benda baik kita kongsi.

P/s: Kau nak tukar enjin pun boleh, half-cut pun boleh. Eh serba boleh lah! 🤣



Share on Google Plus

SOTONG KICAP

Blog yang memaparkan informasi terkini berkaitan politik, hiburan, isu semasa dan sebagainya untuk tatapan semua. Kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang pandangan ataupun maklumat yang disediakan.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Catat Komen