Apa berlaku bila gadis cantik menoreh getah?


Kita mungkin dah terbiasa dengan pemandangan orang tua-tua menoreh getah ataupun dalam keadaan comot dan selekeh. Tapi kali ni cuba teka apa yang berlaku bila gadis cantik berbaju pink, putih gebu yang menoreh getah?

Mungkin industri menoreh getah akan dipelopori oleh jejaka sado pulak agaknya sebab di ladang getah sudah ada awek muda yang sememangnya 'bergetah'! Tapi yang lagi sadis bila yang tak sado pun nak menoreh jugak! Sanggup berhenti kerja dari jadi menteri :) Hahaha


Lepas tu semua orang pun confirm terkejut beruk macam beruk ni :)



Share on Google Plus

SOTONG KICAP

Blog yang memaparkan informasi terkini berkaitan politik, hiburan, isu semasa dan sebagainya untuk tatapan semua. Kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang pandangan ataupun maklumat yang disediakan.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Catat Komen