Biadab! Berahikan isteri sepupu sendiri membawa padah


Seorang lelaki warga Pakistan yang berhijrah ke negara ini dua bulan lalu untuk mencari pekerjaan sebaliknya diberkas polis selepas cuba merogol isteri sepupunya. Dalam kejadian jam 10 pagi Khamis lalu, mangsa berusia 44 tahun dikatakan menghantar kenderaan mereka untuk dibaiki di sebuah bengkel di Jalan Reko di sini.

Difahamkan, kejadian berlaku apabila suami mangsa pergi ke belakang bengkel sebelum suspek memeluknya dari belakang. Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang Superintendan Abdul Ghani Mohammad Ji berkata, suspek memegang payudara mangsa menyebabkan wanita itu melawan dan berlaku pergelutan.

“Kejadian itu bagaimanapun disedari suami mangsa lalu meminta pejelasan atas tindakan biadab sepupunya itu,” katanya.

Menurutnya, khuatir perkara lebih buruk berlaku, mangsa dan suami beredar dan membuat laporan di Balai Polis Kajang, di sini. Abdul Ghani berkata, susulan laporan yang diterima, pihaknya menahan suspek di kediamannya di Jalan Reko di sini.

Share on Google Plus

SOTONG KICAP

Blog yang memaparkan informasi terkini berkaitan politik, hiburan, isu semasa dan sebagainya untuk tatapan semua. Kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang pandangan ataupun maklumat yang disediakan.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments :

Catat Ulasan